Loading...
Kryefaqja2019-01-14T11:40:14+00:00

Phibrows Training

4-5 Mars 2019 Tirana, Albania

1 kurs 2 master

Erlinda Ogreni & Blerta Dujaka

📌Kursi Phibrows Ă«shtĂ« zgjedhja mĂ« e mire pĂ«r aktivitetin tuaj profesional.

📌 Trajnimi do jetĂ« 2 ditĂ« nĂ« klasĂ« ku ju do tĂ« praktikoni nĂ« lekurĂ« artificiale dhe nĂ« model real nĂ«n kujdesin e masterave.

📌 Pas trajtimit ju do te keni akses nĂ« aplikacionin Craft Master pĂ«r 6 muaj ku ju do te ndiqeni nga masteri juaj cdo ditĂ«. KohĂ« nĂ« tĂ« cilen ju do tĂ« pergatiteni pĂ«r te qenĂ« Phibrows Artist.

📌 Certifikata e pjesmarjes.

📌 PĂ«rfshire do tĂ« jetĂ« edhe njĂ« Premium Kit i mbushur me produkte pĂ«r mĂ« tepĂ«r se 80 trajtime. Produketet mĂ« tĂ« mira nĂ« treg pĂ«r permanent make up.

📌 GjatĂ« kursit ju do te mesoni per kontraindikazionet , semundjet dhe higjenen. Nje pjese teorike e mbushur plot me informacion per ate qe do te mesoje rreth permanent make up.

📌 Spjegime pĂ«r gjithcka ju duhet pĂ«r pĂ«rgatitjen e vĂ«ndit tĂ« punĂ«s pĂ«rpara trajtimit.

📌 PĂ«rgatitja e klientit pĂ«r trajtim dhe keshillat se si tĂ« pĂ«rkujdesen pas trajtimit pĂ«r njĂ« rezultat mahnites.

📌 Certifikate qĂ« njihet nĂ« mbarĂ« botĂ«n

📣 VĂ«ndet janĂ« tĂ« limituara ndaj nĂ«se deshiron tĂ« ndryshosh kualitetin e jetĂ«s tĂ«nde profesionale dhe tĂ« bĂ«hesh pjesĂ« nĂ« akademinĂ« mĂ« tĂ« njohur nĂ« botĂ« zgjidh Phibrows.

Për regjistrim kontaktoni në : tel: +355693224546 & tel:+38349306900

Email : erlindaogreni.phibrows@gmail.com & blertadujakastudio@gmail.com

OSE APLIKONI ONLINE

APLIKO PËR KURSIN!

Shërbimet

Loading...

Arti i Microblading ju bën të keni

Vetulla Perfekte dhe Naturale çdo ditë!

Mbyllni tani një takim!

ÇfarĂ« Ă«shtĂ« Microblading

Si fuksionon?

Microblading Ă«shtĂ« njĂ« formĂ« e re e permanent make-up pĂ«r vetullat tuaja. ËshtĂ« njĂ« proces manual qĂ« artistĂ«t e permanent make-up e quajnĂ« microblade.

Duke përdorur një microblade, artisti i permanent make-up depoziton pigmentin në shtresat e sipërme të lëkurës ku ndodhen vetullat për të përmirësuar, riformuar ose mbushur vetullat tuaja. Rezultatet ju japin vetulla me pamje mbresëlënëse dhe natyrale!

Loading...

A jeni të interesuar të bëheni

modele microblading për

kurset tona të trajnimit?

APLIKONI TANI!

Rreth Artistes Master

Linda Ogreni

Linda Ă«shtĂ« themeluesia e Aesthetic & Permanent Make Up Studio qĂ« gjendet nĂ« qendĂ«r tĂ« TiranĂ«s, ShqipĂ«ri. Ajo Ă«shtĂ« PHIBROWS MASTER E PARË NË SHQIPERI dhe ka kryer mĂ« shumĂ« se 3000 trajtime tĂ« microblading. Gjithashtu ajo Ă«shtĂ« artiste dhe nĂ« teknika tĂ« tjera nĂ« permanent make up. Lips, liner, phiremoval, shading brows dhe sĂ« shpejti me trajtime tĂ« reja.

Lëxo më shumë

Na ndiqni në Instagram