Shërbimet2019-01-14T08:27:08+00:00

SHËRBIMET

Microblading 

Microblading është një formë e permanent make up që krijon vetulla të mrekullueshme dhe natyrale. Microblading është ideal për ata që kanë lëkurë të thatë dhe pore të vogla.

LIPS

Micropigmenti  i buzës , është një teknikë për të aplikuar ngjyrë në buzët natyrale. Ne kemi shumë ngjyra për të zgjedhur , por përzgjedhja e saj varet nga toni i ngjyrës natyrale të buzës. Ky trajtim është gjithashtu i përshtatshëm në qoftë se ju doni t’ju jepni buzëve tuaja një përkufizim më të mirë dhe më shumë vëllim pa injeksione në buzë.

EYELINER

Një trajtim tjetër i permanent make up është eyeliner. Eyeliner  ju jep një bukuri të përkryer në sytë e juaj , duke theksuar dhe përmirësuar formën e tyre. JU DO TË KENI EYELINE PERFEKTE GJITHMONË NË ÇDO MOMENT TË DITËS OSE TË NATËS.

Phiremoval

PhiRemoval është metoda më e mirë dhe më e sigurt për heqjen e PMU të cilësisë së dobët ose tatuazheve. Kjo metodë jo lazer dhe jo e dhimbshme është metoda më e mirë inovative për zgjidhjen e këtyre çështjeve.

Trajtimi është në gjendje të zgjidhë çështje të ndryshme të lidhura me PMU ose tatuazh me cilësi të dobët, ose kur  klienti nuk është i kënaqur me migrimin e pigment, evolucionin e padëshiruar të pigment etj.

PhiRemoval është pefekte për: Vetulla, buzë, eyeliner, tatuazhe trupi të vegjël, tatuazhe të trupit që janë hequr me lazer, por ende mbeten të dukshme në lëkurë. Kjo metodë është efektive për PMU, si dhe për MICROBLADING!